Neues Veranstaltungsformat für FrühaufsteherInnen

Neben unserem „Spotlight Lehre“-Format über Mittag gibt es ab dem kommenden Wintersemester 2015/16 eine neue Veranstaltungsreihe am Morgen: „Medien zum Frühstück. Lehr-Lern-Werkzeuge praxisnah kennenlernen“. Wöchentlich um 8:00 Uhr finden praktisch ausgelegte Veranstaltungen zu unterschiedlichen Themen statt. Bei einem Wachmacher-Kaffee und einem Brötchen gibt es einen Kurzinput von knapp 15min. Anschließend wird das vorgestellte Tool praktisch erprobt.

Mit im Programm ist auch das Thema Eduvote (mit Andreas Weich), das insbesondere TeilnehmerInnen des Methodenworkshops bei Anne und Jasmin interessieren wird.

Verschlagwortet mit: ,
8 Kommentar auf “Neues Veranstaltungsformat für FrühaufsteherInnen
  1. The topic of your discussion is very helpful in order to maintain health with the activities of the morning. Ranging from morning to breakfast. I really agree, thanks for sharing useful information.

2. Slot Android sagt:

Very good concept. Gives me inspiration for me
    I will share to my friends thank you

3. Tangkasnet sagt:

Thanks for providing information. Your post is very useful once. I will share with friends.

4. It’s really a very nice article amazing in fact. For students help you just look at the Assignment help given by the assignment experts. Opting for our Assignment Help Online could be ideal for such students and they can get a complete assignment solution from us.

5. In today’s time students face the problem of stress in college. Whether it is because of social anxiety, or not being able to clear exam etc. Most of the times, students get stressed due to their piled up assignments. If it is with you also then you might look for All assignment help Reviews.

6. Thanks for sharing and your blog content looks great ❗

7. When you need homework help UK then you can take the best homework help services on homework help UK from StudentsAssignmentHelp.com at a very affordable price and you will find genuine help with our experts.

8. proofreading sagt:

Irelandassignmenthelp.com have best academic assignment writers who can support students of ireland of top universities like – university college dublin, trinity college, national university of ireland, unversity college cork. Get best proofreading assignment experts support to complete o time.