Von Didaktik und inneren Schweinehunden

Christian Spannagel versucht sich gerade an der App Periscope, mit der man sehr einfach mit einem Smartphone im Videoformat ins Netz streamen kann. Das Mini-Fernsehstudio in der Hosentasche, gewissermaßen. Hier geht es aber nur am Rande um diese schöne Möglichkeit…

Am vergangenen Samstag hat Christian per Periscope spontan seine Gedanken zu der Frage geteilt, weshalb es als Lehrender an einer Hochschule eigentlich so schwer sein kann, seine eigenen Lehrkonzepte zu hinterfragen und etwas anders zu machen als bisher. Da das Thema so hervorragend zu unseren Einstiegsworkshops in der Basisqualifizierung passt, habe ich die Aufzeichnung an dieser Stelle zum nachträglichen Anschauen eingebettet.

Verschlagwortet mit: , ,
8 Kommentar auf “Von Didaktik und inneren Schweinehunden
  1. poker88 sagt:

Kesal internet lemot? kunjungi segera situsku dan ganti pemberi layanan internet kalian sekarang juga. Telah tersedia di seluruh indonesia dan jika anda ingin bertanya kunjungi saja website situsku, anda akan di layani oleh customer service yang ramah dan online 24 jam yang siap melayani anda semua. Jangan ragu untuk mengunjungi situsku dan ganti layanan internet anda jika lemot, biar ga ketinggalan updatean terkini hehehe!

2. Isn’t this the same that facebook live is doing as well? Why we need an app to go live and record our videos when we can do it with fb live and save my phone’s space?

3. idn poker sagt:

I am incapable of reading articles online very often, but I’m happy I did today. It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing.

Thank you so much

Idn Poker

4. heroesgame sagt:

I went with my soul clicker heroes

5. I like your post and everything you share with is extremely informative. I think that this article is very useful for pupils and students. https://order-essay.org/buy-essay

6. Hello! Thanks for sharing this information with us. By the way, did not you think of making your own blog and writing articles? If you have difficulties with writing, you can always refer to online writing service like ours.

7. Isn’t this a similar that facebook live is doing too? Why we need an application to go live and record our recordings when we can do it with fb live and spare my telephone’s space?

8. Academic essay writing is the piece of standard writing that requires a lot of time, effort and knowledge. If you feel you cannot complete it by yourself, write for help to the professionals writers.